Had u graag eens de sfeer van een wielerwedstrijd geproefd als VIP?

VIP arrangement op Oude Kwaremont

Een onvergetelijke dag.

Sfeer foto start van de wedstrijdWe verwelkomen u 's morgens op een afgesproken locatie en rijden met een VIP-busje naar de start van de wedstrijd. Daar kan u echt proeven van de sfeer. De hele organisatie zoals renners, volgwagens en wedstrijdleiders kan u van dichtbij bewonderen.

Na de start rijden we naar verschillende belangrijke doorkomsten van de wedstrijd om daar de renners live aan het werk te zien. Ondertussen hoeft u niets van de wedstrijd te missen, onze VIP-busjes zijn uitgerust met TV's en radiocommunicatie. Lunch en drankgelegenheid worden uiteraard voorzien om de innerlijke mens te versterken.

Sfeer tijdens de wedstrijdHet hoogtepunt is en blijft natuurlijk de finish. Ook daar zorgen we dat we een mooie plek bekomen om niets te moeten missen. Daar kan er nog wat nagepraat worden over het verloop van de wedstrijd om dan van elkaar afscheid te nemen op de plaats van vertrek.

Wij kunnen ieder arrangement aanpassen aan uw noden.

De ideale uitstap met vrienden, klanten of partners.

 

Dagprogramma VIP-arrangement

  • 's morgens pikken wij u op op een afgesproken plaats
  • Start van de wedstrijd
  • We zien de wedstrijd op verschillende plaatsen
  • Onderweg genieten we van een picknick lunch
  • Aankomst van de wedstrijd
  • Terug naar de plaats van vertrek

Flanders Classics VIP

 

Enkele sfeerbeelden van onze tochten.

vip-arrangement_01.jpgvip-arrangement_02.jpgvip-arrangement_03.jpgvip-arrangement_04.jpgvip-arrangement_05.jpgvip-arrangement_06.jpgvip-arrangement_07.jpgvip-arrangement_08.jpgvip-arrangement_09.jpgvip-arrangement_10.jpgvip-arrangement_11.jpgvip-arrangement_12.jpgvip-arrangement_13.jpgvip-arrangement_14.jpgvip-arrangement_15.jpgvip-arrangement_16.jpgvip-arrangement_17.jpgvip-arrangement_18.jpgvip-arrangement_19.jpgvip-arrangement_20.jpgvip-arrangement_21.jpgvip-arrangement_22.jpgvip-arrangement_23.jpg