Fietstochten onder begeleiding in binnen- en buitenland.

Wie zelf al eens een fietstocht ondernomen heeft, kent de moeilijkheden. Waar beginnen we ? Welke hellingen nemen we ? Is deze baan wel veilig ? Waar gaan we een bevoorrading houden ?
Er komt inderdaad heel wat bij kijken als u zelf een fietsrit wilt uitstippelen; zeker als u de streek waar u wil rijden niet kent. Daarom is het aangewezen om beroep te doen op mensen met ervaring.

EDC begeleiders

Waarom kiezen voor EDC Cycling.

  • Team van ervaren gidsen.
  • Locatie en afstanden zelf te kiezen.
  • Ritten in binnen- en buitenland mogelijk.
  • Totaal arrangementen voor bedrijven
  • Huren van fietsen mogelijk.
  • Uitgeruste servicewagens.

Vlaamse heuvels of liever de echte bergen ?

Beklim de muur van Geraardsbergen

Eendagsritten.

Ooit met vrienden de finale van de Ronde Van Vlaanderen willen rijden maar geen zin om stapvoets de Koppenberg te doen tijdens de Ronde voor wielertoeristen ? Samen met u bekijken we een ideale dag om het parcours te rijden met een door u bepaald aantal kilometers. Zo kan u echt genieten van deze prachtige streek. U hoeft zich niet te beperken tot de Vlaamse Ardennen. Als u liever een begeleide fietstocht dicht bij u thuis onderneemt, kan dit ook. De rit kan aangepast worden aan het niveau van de rijders. Want tenslotte willen we samen genieten van de sport.
 

Meerdaagse ritten in binnen en buitenland

Meerdaagse ritten.

Voor de geoefende wielerfanaat kunnen we meerdaagse ritten in binnen- en buitenland uitstippelen. Zo zijn er interessante formules voor wielertoeristen die graag eens de Alpen, de Mont Ventoux, Pyreneeën of Dolomieten willen verkennen. We rijden ook vanuit België in verschillende etappes naar een door u gekozen eindbestemming. We beschikken over een volledig uitgeruste minibus die ons begeleidt op onze ritten.
Contacteer ons voor meer info over diverse mogelijkheden.

 

Een fietstocht is ideaal als teambuilding.

Inderdaad, samen met collega's een fietstocht ondernemen is ideaal om de sfeer in de groep te doen groeien. Onder een gezellige sfeer werken we samen aan hetzelfde doel: de finish bereiken in groep!

Fietsen is een leuke teamactiviteit.

Voor bedrijven kunnen wij zeer gevarieerde ritten voorzien met een zeer lage instapdrempel. Zo kan ook de niet geoefende fietser genieten van het fietsen. Tijdens de rit voorzien wij in sportdrank, gels, sportrepen, fruit enz. Na de rit kan een maaltijd aangeboden worden. Wielerkledij met uw bedrijfslogo kan aangekocht worden tegen zeer concurrentiële prijzen.

Huur van fietsen mogelijk.

Als iemand niet kan beschikken over een degelijke fiets kunnen wij instaan voor de verhuur van fietsen.

Enkele sfeerbeelden van onze tochten.

fiets-arrangementen_01.jpgfiets-arrangementen_02.jpgfiets-arrangementen_03.jpgfiets-arrangementen_04.jpgfiets-arrangementen_05.jpgfiets-arrangementen_06.jpgfiets-arrangementen_07.jpgfiets-arrangementen_08.jpgfiets-arrangementen_09.jpgfiets-arrangementen_10.jpgfiets-arrangementen_11.jpgfiets-arrangementen_12.jpgfiets-arrangementen_13.jpgfiets-arrangementen_14.jpgfiets-arrangementen_15.jpgfiets-arrangementen_16.jpgfiets-arrangementen_17.jpgfiets-arrangementen_18.jpgfiets-arrangementen_19.jpgfiets-arrangementen_20.jpgfiets-arrangementen_21.jpgfiets-arrangementen_22.jpgfiets-arrangementen_23.jpgfiets-arrangementen_24.jpgfiets-arrangementen_25.jpgfietsarrangementen_00.jpg